Mijn private leasecontract

Adreswijziging

Bent u verhuisd? Met behulp van dit formulier weet u zeker dat uw nieuwe adresgegevens goed doorkomen. Uw Audi dealer kan dit niet voor u doen.

Einde contract

Als uw Audi private leasecontract afloopt heeft u een aantal keuzes. Klik hier voor alle keuzes op een rij.

Contract eerder beëindigen

Wilt u uw contract eerder beëindigen? Neem dan contact met ons op via: (033) 454 92 14.

Contract afgesloten na 1 februari 2016
Als u uw contract na 1 februari 2016 heeft afgesloten betaalt u maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Mocht u het contract al in het eerste jaar beëindigen, dan betaalt u voor de resterende maanden van dit eerste jaar 100% van de leasetermijnen. Daarna betaalt u 40% van de resterende termijnen tot aan het eind van de looptijd.

Contract afgesloten voor 1 februari 2016
Als uw contract is afgesloten na 1 februari 2016 wordt het bedrag dat u moet betalen om het contract eerder te beëindigen vastgesteld op basis van de handelswaarde van de auto en de boekwaarde, plus maximaal 25% van de resterende maandtermijnen.

Tussentijds het contract wijzigen

Wilt u tussentijds uw contract wijzigen? Dat kan, maar houd er rekening mee dat hier mogelijk kosten aan verbonden zijn. Neem voor elke wijziging contact met ons op via (033) 454 92 14.

Kosteloos eerder beëindigen

Heeft u een private leasecontract van na 1 januari 2017 en wilt u het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? In deze gevallen zullen wij aan de hand van de gewijzigde financiële situatie beoordelen of de maandprijs zoals afgesproken in het private leasecontract niet meer betaald kan worden. Het contract kan dan kosteloos worden beëindigd. Heeft u een contract van vóór 1 januari 2017 en wilt u het contract eerder beëindigen vanwege overlijden, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een echtscheiding? Neem dan contact met ons op via (033) 454 92 14.
Audi Financial Services
Meer informatie over uw private leasecontract
Terug naar homepage Audi Financial Services
Klantenservice Audi Financial Services
Zoek een Audi dealer
Bezoek Audi.nl