Audi financieren

Leasecontract verlengen

en rij door in uw vertrouwde Audi

Uw privatelease-contract verlengen


Komt het einde van uw private-leasecontract in zicht maar wilt u nog graag even doorrijden in uw Audi? Dat kan! Wij kunnen uw contract verlengen.

 

Hoe werkt dat?

U kunt gemakkelijk uw contract verlengen. Wanneer u wilt verlengen ontvangt u van ons een persoonlijk verlengingsvoorstel. U kunt eenvoudig uw verlengingsvoorstel aanvragen via onderstaande knop.

Vraag verlenging aan

 

Wat verandert er aan mijn contract?

We gaan uw originele contract verlengen met het door uw gekozen aantal maanden. Daarmee wordt de totale contractduur dus langer. De looptijd wordt verlengd, daarmee verandert het maandbedrag. Deze kan omhoog of omlaag gaan. Het maandbedrag wordt berekend op basis van de nieuwe looptijd van het contract en geldt voor de gehele contract duur. Hierdoor zal er een eenmalige verrekening plaatsvinden over de al verstreken termijnen. In het verlengingsvoorstel dat u van ons ontvangt staat het bedrag vermeld dat met u wordt verrekend.


Rekenvoorbeeld

U heeft een contract van 36 maanden waarvan er inmiddels 34 maanden zijn verstreken en u wilt uw contract nog graag met een jaar verlengen. Op dit moment is uw leasetarief € 360,- per maand op basis van 36 maanden. Wanneer het contract wordt verlengd naar 48 maanden wordt het lease tarief € 365,- per maand. Bij het berekenen van het nieuwe leasetarief kijken we naar de componenten van uw huidige leasecontract waaronder bijvoorbeeld extra benodigde service en slijtage van onderdelen. Dit betekent dat u de komende 14 maanden € 365,- per maand gaat betalen en dat het bedrag van € 5,- x 34 maanden = €170 voor de al verstreken maanden middels een éénmalig factuur met u wordt verrekend.


Ik wil graag een verlengingsvoorstel ontvangen

Wilt u een verlengingsvoorstel ontvangen? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in. Wij maken het voorstel voor u klaar en sturen deze per e-mail binnen 5 werkdagen naar u toe. Wanneer u het verlengingsvoorstel heeft getekend en naar ons terug heeft gestuurd is de verlenging een feit.

Vraag verlenging aan