Audi A3 limousine Private Lease

Schade

Schade is natuurlijk al vervelend genoeg. Graag helpen wij u weer op weg! Wij hebben verstand van uw auto en verrassen u graag in positieve zin als u met een schade te maken krijgt. Ook bij inbraken en diefstal en voor al uw vragen over schadeherstel kunt u bij uw Audi dealer terecht. Direct schade melden?

 

Heeft u een (private-)leaseauto?
Meld dan hier uw schade. Online schade melden op deze pagina is voor klanten met een Audi Car Insurance .

 
Audi Car Insurance

Ongeval of pech onderweg

Heeft u een ongeluk gehad of staat u met pech stil langs de weg? Neem dan contact op met de hulpdienst. Tel: 020 561 89 08 in Nederland Tel: + 31 20 561 89 08 in het buitenland
Audi Car Insurance ongeval

Schade melden

Meld uw schade snel en eenvoudig online. Of bel ons via 033 479 4950. Heeft u een schadeformulier ingevuld? Stuur deze naar: schadeservice@allianz.nl.
Audi Car Insurance ruitherstel

Ruitschade

Neem contact op met uw Audi dealer voor het herstellen van ruitschade. Als u de ruit van uw Audi laat repareren door uw Audi dealer heeft u geen eigen risico.

Veelgestelde vragen

Audi Financial Services

Diefstal of vermissing

Bij diefstal of vermissing van uw voertuig raden wij u aan direct aangifte te doen bij de politie. We hebben het proces-verbaal namelijk direct nodig om de melding in behandeling te nemen.
Audi Financial Services

Inbraak

Wanneer er in uw auto is ingebroken, meld dit dan direct bij de politie. Dit is belangrijk omdat wij een proces-verbaal nodig hebben om de schade af te handelen.
Audi Financial Services

Schadehersteller

Met een Audi Autoverzekering bent u altijd verzekerd van service en kwaliteit. Schadeherstel vindt plaats bij de Audi dealer.
Audi Financial Services

Audi Car Insurance

Bereken uw premie. Alle dekkingen in één overzicht, maar maak ook gerust gebruik van onze extra voordelen.
Audi Financial Services

Contact

Bel of mail ons via 033 479 17 21, audiverzekering@allianz.nl.
Audi Financial Services

Polisvoorwaarden

Alle polisvoorwaarden en verzekeringskaarten op een rij.