Audi financieren
Leaseauto overnemen
Rijd door in uw vertrouwde Audi

Eén van de voordelen van leasen is dat u bij ons altijd als eerste het recht heeft op het kopen van uw leaseauto aan het einde van het leasecontract.
 
Voor veel leaserijders is het interessant om na afloop van het leasecontract de leaseauto tegen een zeer aantrekkelijke prijs over te nemen. U kent immers als geen ander uw Audi en u weet dat hiermee zorgvuldig is omgegaan en dat het onderhoud altijd op tijd is uitgevoerd. Een betrouwbare aankoop en tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
 
Voorwaarden overname auto

  • De aanbieding is geldig tegen meeneemprijs zonder garantie en op basis van de huidige staat van onderhoud.
  • De auto zal tot het einde van de contractdatum worden onderhouden zodat de veiligheid gewaarborgd wordt. Dit betekent in de praktijk dat er kort voor het einde van het contract geen hoge kosten voor onderhoud meer gemaakt worden. Wij gaan uit van de uiterlijke staat van de auto waarin de auto zich momenteel bevindt. Dat betekent dat er sprake kan zijn van lichte gebruiksschade, zoals steenslag, krasjes en kleine parkeerdeukjes. Als er nog sprake is van substantiële schade gaan we ervan uit dat deze gemeld is en er een afspraak gemaakt is voor reparatie.
  • De aanbieding is gebaseerd op de door ons vermelde kilometerstand. Mocht de stand substantieel afwijken, dan heeft dat gevolgen voor de prijs van de auto.
  • Aflevering en tenaamstelling vinden plaats na ontvangst van betaling. U ontvangt van ons het overschrijvingsbewijs of de tenaamstellingscode, waarna u kunt overschrijven bij een erkende vestiging van PostNL. Wij ontvangen dan het vrijwaringsbewijs van u.
     

Wilt u weten wat dit in uw geval betekent? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Terug naar homepage Audi Financial Services
Klantenservice Audi Financial Services
Zoek een Audi dealer
Bezoek Audi.nl