Brandstof declareren

Wanneer brandstof is opgenomen in uw leasecontract dan kunt u de brandstofkosten via Multi Tank Card online declareren. Om in te kunnen loggen kunt u gebruikmaken van het 19-cijferig pasnummer, kenteken en pincode.

Wanneer u drie keer verkeerd inlogt, wordt ter beveiliging van uw eigen gegevens, de toegang voor de rest van de dag geblokkeerd. De volgende dag kunt u het opnieuw proberen. Indien u tegen inlogproblemen aan blijft lopen, kunt u contact opnemen met de binnendienst van Audi Financial Services.

 

Uitleg brandstofdeclaratie

Om declaraties in te voeren gaat u naar Multi Tank Card online. Vervolgens doorloopt u een aantal stappen:
  • Vul de benodigde gegevens in (19 cijferig pasnummer, kenteken (zonder streepjes) en pincode) en klik vervolgens op de button LOGIN.
  • Klik op ‘Passen’, vervolgens op ‘Declaraties’ en daarna op ‘Toevoegen’.
  • Vul uw gegevens volledig en correct in. Uw geld wordt naar de door uw opgegeven rekening in Nederland overgemaakt. Wij kunnen uw geld NIET naar een buitenlandse bankrekening overmaken. Hiervoor verzoeken wij u het declaratieformulier in te vullen. Na de invoer van uw gegevens, klikt u op de knop: “Controleren”. De door uw ingevoerde gegevens worden gecontroleerd. (postcode/huisnummer/adres controle). Bonnen ouder dan drie maanden worden op de site NIET geaccepteerd!
  • Klik vervolgens op “Verder”
  • Maak een keuze uit ‘Binnenland’ of ‘Buitenland’. De optie ‘Buitenland’ is alleen mogelijk als uw werkgever u die mogelijkheid biedt. Het gaat om transacties die u in het buitenland zelf hebt voorgeschoten.
  • Klik op ‘Accepteren’ om de voorwaarden te accepteren.
  • Vul alle benodigde gegevens in ‘Nieuwe transactie’ en klik op ‘Verder’.
  • Als u alle gegevens volledig en correct hebt ingevoerd, dan klikt u op ‘Accorderen’ of ‘Ter accorderen aanbieden’. Indien u meerdere bonnen wilt declareren kiest u voor ‘Bewaren’. U kunt daarna nog meer declaraties invullen. Nadat u uw laatste declaratie hebt ingevoerd, klikt u op ‘Accorderen’ of ‘Ter accorderen aanbieden’.
Terug naar homepage Audi Financial Services
Klantenservice Audi Financial Services
Zoek een Audi dealer
Bezoek Audi.nl