audi q3 private lease

Uw autofinanciering loopt af. Wat nu?

Binnenkort is het alweer zo ver. Uw Audi is bijna afbetaald en dan is ie helemaal van u. Een goed moment om stil te staan bij de praktische zaken en natuurlijk de mogelijkheden voor misschien wel een nieuwe auto!

 

Nog even doorrijden of overstappen in een nieuwe een nieuwe Audi, de keus is aan u.

De inruilwaarde van uw Audi zal u positief verrassen. Dat brengt een nieuwe auto waarschijnlijk dichterbij dan u denkt. Met de inruilwaarde kunt u namelijk een groot deel van uw nieuwe Audi direct betalen. En de rest? Die betaalt u weer per maand met een nieuw financieringscontract. Zo rijdt u weer voor een vast bedrag per maand. Interessant? Ga dan naar uw Audi dealer. Ze helpen u graag met de inruil van uw auto en een voorstel voor een nieuwe financiering.

 

Bekijk uw contract online

Met Mijn Audi Financieel kunt u op elk moment wanneer het u uitkomt de informatie over uw financieringscontract bekijken.

 

Heeft u een slottermijn in uw huidige financiering?

Het kan zijn dat u bij het afsluiten van uw financiering hebt gekozen voor een slottermijn. Wat was dit ook alweer? In dat geval heeft u een deel van de financiering “bevroren” in een aflossingsvrij deel. Hierover betaal je dan alleen rente en geen aflossing. Dit noemen we de slottermijn en zorgt voor lage maandbedragen. De slottermijn wordt samen met de betaling van uw laatste maandbedrag afgeschreven. Bij afsluiten wordt de slottermijn nooit hoger vastgesteld dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Kiest u voor een nieuwe auto dan lost u eerst de openstaande slottermijn af met uw inruilwaarde. Het bedrag dat overblijft kunt u gebruiken als de aanbetaling van uw nieuwe Audi. En de rest? Die betaalt u weer per maand met een nieuw financieringscontract.

 

Een slottermijn en komt de aflossing nu even niet uit?

Het kan natuurlijk zijn dat het aflossen van de slottermijn op het moment niet goed uitkomt. Dat snappen wij en daarom kunt u ervoor kiezen een nieuw financieringscontract af te sluiten voor alleen de slottermijn. Zo hoeft u het bedrag nu niet in één keer te betalen en lost u het restbedrag in delen af. U rijdt dan nog even door in uw huidige auto en wanneer u toe bent aan uw volgende auto helpen we u  weer verder!

 

Terug naar homepage Audi Financial Services
Klantenservice Audi Financial Services
Zoek een Audi dealer
Bezoek Audi.nl