Audi autoverzekering

Ook uw zakelijke Audi kunt u bij Audi Financial Services optimaal verzekeren. Met de Audi Autoverzekering weet u één ding zeker. U gaat er bij schade niet op achteruit; zoals bij veel andere autoverzekeringen wel het geval is. Bij Audi vinden we schade namelijk al vervelend genoeg voor u. Met de speciale Audi Autoverzekering bent u daarom verzekerd van een aantal unieke voordelen. Die zorgen ervoor dat alles zoveel mogelijk hetzelfde blijft als vóór uw schade.

Aanvullende verzekering

Aankoopwaarderegeling van 3 of 5 jaar
De 'all risk' Audi Autoverzekering biedt u de keuze tussen een 3- en een 5-sterren variant. De all risk 5-sterren variant biedt u standaard 1 jaar aankoopwaarderegeling, welke uitgebreid kan worden naar 3 of zelfs 5 jaar. 


Koopt u een nieuwe Audi?
Zolang de aankoopwaarderegeling van toepassing is, houden we zelfs rekening met een eventuele prijsverhoging van 15%.

Extra accessoires voordelig meeverzekeren
Bij de Audi Autoverzekering zijn accessoires van uw Audi tot € 2.000 gratis verzekerd. Wilt u een hoger bedrag aan accessoires verzekeren? Dan heeft u de keuze om uw  accessoires voor € 3.000 of € 5.000 voordelig mee te laten verzekeren.

Rechtsbijstand voor motorrijtuigen (rechtshulpverzekering)
Als bij een verkeersongeval persoonsschade ontstaat door schuld van een ander, krijgt u rechtsbijstand voor het verhalen van die schade. Letselschade, smartengeld, gederfde inkomsten en juridische kosten zijn voorbeelden van persoonsschade. Natuurlijk heeft u met de Rechtsbijstand voor motorrijtuigen ook recht op onze verhaalservice. En raakt u betrokken bij een geschil in verband met het aanschaffen, onderhouden en vervangen van uw Audi? Ook dan kunt u rekenen op onze juridische hulp.

Uitgebreidere info? Ga dan langs bij uw Audi bij u in de buurt.

Meer over onze dienstverlening kun u lezen in onze dienstenwijzer.