Wie zijn wij?

Audi Financial Services biedt de automobilist een breed scala aan oplossingen op het gebied van financieren, verzekeren en leasen. In Nederland worden de producten in hoofdzaak aangeboden via de dealerorganisatie van de door Pon’s Automobielhandel B.V. geïmporteerde merken, te weten Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA en Porsche. Voor de verschillende merken zijn diverse financiële dienstenpakketten samengesteld. Zo kunnen op maat gesneden producten en totaaloplossingen worden aangeboden, geheel afgestemd op de mobiliteitsbehoefte van onze klanten.

Audi Financial Services´╗┐ levert in samenwerking met uw lokale Audi dealer betrouwbare en hoogstaande leaseproducten. Audi Financial Services´╗┐ onderscheidt zich positief ten opzichte van universele leasemaatschappijen en internet leasemaatschappijen door haar uitstekende service.

Volkswagen Financial Services AG

Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings hebben in Nederland een joint venture, namelijk Volkswagen Pon Financial Services. Een lange naam voor een groep bedrijven waartoe ook Volkswagen Financial Services´╗┐ behoren. Samen bestrijkt zij de gehele keten van financieren, verzekeren en leasen, voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en kleinbedrijf en particulieren.