Hoofdmenu

Disclaimer

Audi Financial Services

Audi Financial Services is een handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V. (KvK 32089230), Volkswagen Bank GmbH (KvK 32099980), DFM Verzekeringen B.V. (KvK 34263407) en Volkswagen Leasing B.V. (KvK 20073305), allen gevestigd te Amersfoort.

Audi Financial Services is gespecialiseerd in financiële diensten en richt zich op financieren, leasen en verzekeren. De schadeverzekeringsproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met en komen tot stand bij VVS Assuradeuren B.V. Audi Financial Services treedt op als tussenpersoon van VVS Assuradeuren B.V.

Wijzigingen
Audi Financial Services stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan één van onze sites. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Fouten zijn niet volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze site kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Intellectueel eigendom
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Volkswagen Financial Services of haar licentiegevers. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Volkswagen Financial Services.

Aansprakelijkheid
De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden. Ook hiervoor aanvaardt Volkswagen Financial Services geen aansprakelijkheid. Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Volkswagen Financial Services is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van deze sites, of voor de gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Virussen en veiligheid
De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden. Ook hiervoor aanvaardt Volkswagen Bank GmbH, Volkswagen Leasing B.V. en DFM Verzekeringen B.V. geen aansprakelijkheid.

Andere sites
Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Volkswagen Bank GmbH, Volkswagen Leasing B.V. en DFM Verzekeringen B.V. is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van deze sites, of voor de gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot Volkswagen Pon Financial Services, ter attentie van: Afdeling Communicatie, Postbus 617, 3800 AP Amersfoort. Heeft u vragen over onze producten of diensten, neem dan contact met ons op via het kopje Contact op deze pagina.