Aanvullende Verzekeringen

Extra accessoires voordelig meeverzekeren
Bij de Audi Car Insurance zijn accessoires van uw Audi tot € 2.000 gratis verzekerd. Wilt u een hoger bedrag aan accessoires verzekeren? Dan heeft u de keuze om uw accessoires voor € 3.000 of € 5.000 voordelig mee te laten verzekeren.

Aankoopwaarderegeling van 3 of 5 jaar
De 'all risk' Audi Car Insurance biedt standaard 1 jaar aankoopwaarderegeling. Wilt u langer gebruik maken van deze aankoopwaarderegeling, dan kunt u deze dekking uitbreiden naar 3 of zelfs 5 jaar.

U betaalt nooit teveel
Wanneer de periode van de aankoopwaarderegeling na 3 of 5 jaar verloopt, of als uw Audi 8 jaar wordt, dan stopt de dekking. U betaalt vanaf dat moment ook geen premie meer. Zo betaalt u nooit teveel.

Schadeverzekering voor inzittenden
Voor een klein bedrag extra per maand verzekert u inzittenden mee tot wel € 1.000.000. We vergoeden de persoonlijke schade van alle inzittenden bij een ongeval, zoals bijvoorbeeld een kapotte bril, schade aan bagage, blijvende invaliditeit of arbeidsongeschiktheid. De uitkering vindt plaats ongeacht wie de schade heeft aangericht.

Rechtsbijstand voor motorrijtuigen
Als bij een verkeersongeval persoonsschade ontstaat door schuld van een ander, krijgt u rechtsbijstand voor het verhalen van die schade. Letselschade, smartengeld, gederfde inkomsten en juridische kosten zijn voorbeelden van persoonsschade. Natuurlijk heeft u met de Rechtsbijstand voor motorrijtuigen ook recht op onze verhaalservice. En raakt u betrokken bij een geschil in verband met het aanschaffen, onderhouden en vervangen van uw Audi? Ook dan kunt u rekenen op onze juridische hulp.

Meer over onze dienstverlening kunt u lezen in onze Dienstenwijzer.


Vind uw dealer

Zoek hier uw dealer

Verzekeringsofferte

Vraag hier een offerte aan